Nettside for borettslag og sameier – bli digitalt synlig!

Nettside for borettslag og sameier - bli digitalt synlig!

Publisert: 5. juli 2021
Oppdatert: 15. mars 2023

God digital synlighet er ikke bare forventet av kommersielle og offentlige bedrifter! I dag forventer de fleste å finne all viktig informasjon digitalt, også når det gjelder regler og retningslinjer der man bor. En nettside for borettslaget eller sameie er det perfektet stedet for å gjøre dette lett tilgjengelig for nye og eksisterende beboere.

The power of visibility can never be underestimated

Margaret Cho
Hvorfor investere i webdesign og nettsider?

Tilgjengelighet og synlighet

I dag forventer de fleste å finne all viktig informasjon på nettet. Dette gjelder også hvilke regler som gjelder som borettslaget eller sameier hvor man bor. En nettside for borettslaget eller sameie er det perfektet stedet for å gjøre dette lett tilgjengelig for nye og eksisterende beboere. I tillegg kan det gjøre arbeidet til styret lettere ved å ha informasjon som er nødvendig ved kjøp og salg av enheter, lett tilgjengelig for meglere. Det sparer både styreleder og megler for tid. I tillegg kan en god nettside for sameiet gjøre det lettere for prospektive kjøpere å få et innblikk i hva slags fellesskap de kjøper seg inn i. 

Hva gode nettsider og webdesign kan gjøre for deg

Fra oppslagstavle til nettside

Det er mange ting man lurer på som beboer, og det er mange ting styret ønsker at beboerne skal vite. Oppslagstavler og nyhetsbrev i postkassa er fortsatt nyttige verktøy for å formidle dette, men det er ikke like tilgjengelig som det som er tilgjengelig digitalt, og det svarer ikke helt til forventningene til dagens forbrukere. Det er også vanskelig for nye beboere å få oversikt over tidligere utsendt informasjon, hvis det f.eks. bare kom i postkassa.

Digital kommunikasjon

Vanlig informasjonsbehov

Hva som er behovet når det gjelder hva som skal gjøres tilgjengelig på en nettside for et borettslag eller sameie vil variere. Vår erfaring tilsier likevel at det er noen grunnleggende elementer som alle lurer på en eller annen gang. Her er en kort liste:

  • Hvordan ordne tilgang til bygget og leiligheten
  • Hva er ordensreglene som gjelder
  • Hvordan få navnet sitt på ringeklokka, og navneskilt på postkassa
  • Hvilke vedtekter ligger til grunn for sameiet / borettslaget
  • Hva dekker fellesutgiftene (det som gjelder alle)
  • Hvordan nøkkelbrikkene fungerer, hvordan få nye nøkler
  • Brannsikring

Trenger sameiet eller borettslaget ditt en ny nettside?

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg hele prosessen!
Vi gjør deg synlig

Vi får deg på nett

Ønsker man å dekke hele informasjonsbehovet blir listen fort veldig lang. Det å sette opp en nettside krever tid, tålmodighet og kompetanse. Selv om det etter hvert har kommet mange gode verktøy for å sette opp fine nettsider ved hjelp av ferdiglagde visuelle maler, krever de fortsatt en del tid og kompetanse for å kunne ta de i bruk på en god måte. Det kan derfor virke overveldende for styreleder og styret å skulle gjøre dette tilgjengelig digitalt, samtidig som man må ivareta alt det løpende driftsarbeidet. KB Creative har spesialisert seg på dette, og kan hjelpe til med alt det tekniske. Alt styret må sørge for er innholdet som skal kommuniseres.

Relatert innhold

Les mer om nettsider og webdesign

Vekstkonsulenter: Nøkkelen til Bærekraftig Forretningsvekst

Hvis du ønsker å vokse i dagens stadig skiftende forretningslandskap, er bærekraftig vekst en avgjørende målsetning. Å...
Bildet illustrerer kyuubi creative sin SLA - Service level agreement

SLA – KB Creative sin Service Level Agreement

Hensikten med en Service Level Agreement (heretter kalt SLA), er å gi en oversikt over forventninger og...

Øk Inntekt og Realiser Potensialet: En Guide til Målrettet Markedsføring og Effektiv Salgsprosess

For en bedrift er det avgjørende å øke inntekten for å realisere sitt fulle potensial. Dette kan...