ØK SALG OG KONVERTERINGER

Vi vet hva som skal til for å treffe riktig målgruppe og øke salg og konverteringer når kunder besøker din bedrift.

INFORMASJON

0%
Av all informasjonshenting starter med et søk

KJØP

0%
Av alle kjøp i Norge starter med et søk

INNLASTNING

0%
Av forbrukere vektlegger en rask nettside med enkel navigasjon

PERSONLIG

0%
Av kunder foretrekker selskap som tilbyr personlig opplevelse

Kyuubi Creative - Vi øker dine salg og konverteringer!

Kyuubi Creative hjelper deg med å øke salg og konverteringer ved å sikre optimale brukerreiser, sørger for at du dukker opp i søk (SEO), optimalisere konverteringssider, implementere e-handelsteknikker og hjelper deg med kontinuerlig forbedring ved å utnytte potensialet som ligger i datastyrt utvikling. Les mer om hvordan disse tiltakene kan hjelpe deg med å oppnå økt vekst og konverteringer.

Få økt salg og konvertering i dag!

Trenger du hjelp med å øke ditt salg og konverteringer?

Forstå dine kunder

Det første skrittet er å ha en dyp forståelse av dine målgrupper. Hvem er dine ideelle kunder? Hva er deres behov, ønsker og smak? Jo bedre du forstår dine kunder, jo enklere blir det å tilpasse produktene og tjenestene dine til deres behov.

Kraften av god kundeoppfølging

God kundeservice bidrar til økt kundelojalitet og gjentagende kjøp. Sørg for å håndtere kundeklager raskt og effektivt, og gi kundene en positiv opplevelse gjennom hele kjøpsprosessen. Legg til rette for gjensalg og mersalg ved hjelp av teknikker som retargeting-annonsering og kundeomdanning.

Optimaliser for SEO

En optimalisert nettside bør også være søkemotoroptimalisert (SEO), som forbedrer synligheten av nettsiden din i søkemotorer som Google. Tiltrekk mer organisk trafikk fra folk som kanskje ikke vet om dere fra før av. Med landingssider for spesifikke produkter eller kampanjer, kan du optimalisere for konvertering ved bruk av CTA-knapper (Call to Action), overbevisende innhold og enkle skjemaer.

Optimaliser nettsiden!

En brukervennlig nettside som er rask og tilpasset mobilvisning (responsiv) er kritisk. En god nettside bidrar til å forbedre konverteringsraten når den gjøre det enklere for besøkende å navigere og gjøre det de vil, som å legge inn en bestilling eller melde seg på nyhetsbrevet. 

Sosiale medier og e-postmarkedsføring

Aktivt engasjement på sosiale medier hjelper deg med å bygge merkevarebevissthet og å nå ut til potensielle kunder. Sosiale medier gir også muligheten til å markedsføre spesialtilbud og kampanjer. Følg opp eksisterende kunder med e-postmarkedsføring for å informere dem om nye produkter, kampanjer og tilbud.

Testing og analyse

Utfør kontinuerlig A/B-testing av nettsideelementer, e-postkampanjer og annonser for å se hva som fungerer best for å øke konverteringsraten. Bruk analyseverktøy for å spore og evaluere besøksmønstre, konverteringsrater og andre nøkkelindikatorer, og gjøre justeringer der det er nødvendig.

Kyuubi Creative - Øk din totale inntekt!

Å øke salg og konverteringer handler om å øke den totale mengden inntekt eller omsetning generert av en virksomhet. Økt salg oppnås ved å få eksisterende kunder til å kjøpe mer eller betale mer, samt ved å tiltrekke seg nye kunder. Konverteringer referer til prosessen med å få potensielle kunder til å utføre en bestemt handling, som å kjøpe et produkt, fylle ut et skjema, melde seg på et nyhetsbrev eller lignende. Høyere konverteringsandel betyr at en større prosentandel av besøkende til nettstedet eller potensielle kunder tar en ønsket handling.

Kyuubi Creative - Realiser potensialet som ligger i flere kunder!

Å realisere maks vekst for et selskap handler om å både å nå ut til og få flere kunder, øke konverteringsgraden og mer salg. Les mer om hvordan Kyuubi Creative kan hjelpe bedriften din med å få flere kunder, som sammen med arbeidet med å øke salg og konvertering, virkelig kan realisere bedriften din sine vekstmål.

Relatert innhold

LES MER OM NETTSIDER OG DIGITAL TILSTEDEVÆRELSE

Vekstkonsulenter: Nøkkelen til Bærekraftig Forretningsvekst

Hvis du ønsker å vokse i dagens stadig skiftende forretningslandskap, er bærekraftig vekst en avgjørende målsetning. Å...
Bildet illustrerer kyuubi creative sin SLA - Service level agreement

SLA – KB Creative sin Service Level Agreement

Hensikten med en Service Level Agreement (heretter kalt SLA), er å gi en oversikt over forventninger og...

Øk Inntekt og Realiser Potensialet: En Guide til Målrettet Markedsføring og Effektiv Salgsprosess

For en bedrift er det avgjørende å øke inntekten for å realisere sitt fulle potensial. Dette kan...

TA KONTAKT FOR EN GRATIS ANALYSE ELLER EN UFORPLIKTENDE PRAT!

Vi tilbyr både gratis analyse og gjennomgang av nettsiden din, optimalisering og å øke salg og konverteringer, samt brainstorming og idémyldring! Vi elsker å snakke om- og realisere visjoner! Ta kontakt med oss i dag 🙂

+47 99 51 51 49

hei@kyuubi.no