Merkevarebygging og optimaliserte nettsider – Vaar Advokat

KundeVaar advokat
OppdragNy nettside, nye bilder
Nettsidewww.vaar.law

Merkevarebygging og optimaliserte nettsider

Vaar er et ledende advokatfirma i skjæringspunktet mellom teknologi, anskaffelser og personvern. De har som mål å levere kunnskap og kvalitet som hjelper kundene med å effektivt realisere sine mål og løse sine utfordringer.

Hva gjorde vi for Vaar?

Behov og utfordringer

Vaar hadde behov for å optimalisere nettsidene sine med fokus på brukervennlighet og brukerreiser for å danne et bærekraftig vekstgrunnlag. De hadde opplevelse av at den gamle siden var krevende å vedlikeholde og utvikle, og den fanget ikke helt opp det virksomheten ønsket å kommunisere.

I dette prosjektet jobbet derfor Kyuubi med konseptutvikling, optimalisering av brukervennlighet, optimalisering av brukerreiser, digital design, webdesign, teknisk utvikling, SEO og fotografering.

webutvikling og design

Ny nettside på Wordpress

Ved hjelp av Wordpress, designet vi en ny nettside som fokuserte på å raskt gjøre bruker opplyst om hva Vaar er, og hva de tilbyr, samt forenkle brukerreisen for optimal brukervennlighet. Dette var også veldig nyttig for SEO og i kombinasjon med nye bilder tatt av menneskene i Vaar, in situ, oppnådde man en veldig god effekt for kunder og virksomhet.

Løsningen er også godt tilrettelagt for videreutvikling av virksomheten, i takt med vekst og utvikling.  

Personlige stockbilder

Fotografering

For å virkelig få frem Vaar som bedrift arrangerte vi fotoshoot for å ta nye profesjonelle bilder til nettsiden og sosiale medier. 

Bildene illustrerer firmaets arbeidsmiljø, team og tjenester, som skaper en personlig og tillitsvekkende presentasjon.