Styrket kommunikasjonsplattform for vindpark-prosjekt – Ny nettside for Davvi vindpark

KundeSt1
KompetanseWebdesign / Utvikling / HTML / CSS / JavaScript
Nettsidewww.davvivindpark.no

Ny nettside for Davvi vindpark

ST1 ønsker å være ledende på produksjon og salg av CO₂-bevisst energi, og planlegger blant annet utvikling av vindparker i forskjellige kommuner. Davvi vindpark er planlagt i Lebesby kommune i Finnmark.

For dette oppdraget har KB Creative jobbet med konseptutvikling, optimalisering, digital design, webdesign, teknisk utvikling og SEO (søkemotoroptimalisering) av Davvivindpark.no

ST1

Vi i St1 har brukt KB Creative til to designoppdrag. Det første var design av en brosjyre og deretter folieringsdesign for et mobilt kontor. Vi opplevde samarbeidet som svært godt der KB Creative lyttet til innspill, samtidig som de var kreative og profesjonelle. Oppdragene ble levert innenfor tidsrammene på en effektiv og god måte. Vi opplever at KB Creative strekker seg langt for å innhente den informasjonen som trengs og leverer på et høyt nivå.

Lillian Aasheim
Communications Manager, St1 Nordic
Optimalisering av nettside

Behovskartlegging

davvivindpark.no hadde et visuelt fint uttrykk, men designet var ikke optimalisert for funnel, brukerreiser eller navigering. Davvivindpark.no har som hovedformål å informere og videreformidle informasjon og fakta om prosjektet, og det var derfor viktig å optimalisere for nettopp dette behovet. 

Prosjektet startet derfor med en workshop der vi sammen med kunden gikk igjennom behov og brukerreiser. Workshopen skapte grunnlaget for informasjonsarkitekturen og i forlengelse av dette også designet. 

Trenger du ny nettside?

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med behovskartlegging!
Optimalisering av nettside

Oppsett av IA

På bakgrunn av workshopen satte vi opp en informasjonsarkitektur og hierarki for nettsiden. En landingsside (level 0), en «om Davvi» (level 1), en faktaside (level 1), en FAQ (level 1), en nyhetsside (level 1) og en kontakt (level 1).

Fra landingssiden skulle det være mulig å navigere til alle de andre sidene, slik at landingssiden fungerer som en innholdsfortegnelse og gjenspeiler menyen.

Optimalisering av nettside

Webdesign

Ettersom vi allerede hadde jobbet med konseptutvikling og design av faktabrosjyren for Davvi, ble en stor del av jobben å oversette det grafiske uttrykket, til et digitalt design som kunne implementeres på nettsiden.

Trenger du design?

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med alt innenfor både digital og grafisk design og konseptutvikling!
Optimalisering av nettside

Prosess og resultat

Vi gjennomførte workshopen mandag, og lanserte den nye nettsiden lørdag samme uke. Den raske leveransen skyldes den smidige prosessen og det gode samarbeidet en slik prosess legger til rette for.

Relatert innhold

Les mer om nettsider og webdesign

Vekstkonsulenter: Nøkkelen til Bærekraftig Forretningsvekst

Hvis du ønsker å vokse i dagens stadig skiftende forretningslandskap, er bærekraftig vekst en avgjørende målsetning. Å...
Bildet illustrerer kyuubi creative sin SLA - Service level agreement

SLA – KB Creative sin Service Level Agreement

Hensikten med en Service Level Agreement (heretter kalt SLA), er å gi en oversikt over forventninger og...

Øk Inntekt og Realiser Potensialet: En Guide til Målrettet Markedsføring og Effektiv Salgsprosess

For en bedrift er det avgjørende å øke inntekten for å realisere sitt fulle potensial. Dette kan...