Hva vi gjør

Vi hjelper deg og din bedrift med å oppnå dine vekstmål!

ØK SALG OG KONVERTERING

Å øke salg og konvertering er viktige mål for alle bedrifter, uavhengig av bransje.

Vi øker ditt salg og konvertering

FÅ FLERE KUNDER

Å få flere kunder handler om å treffe riktig målgruppe

Vi skaffer deg flere kunder

ØK KUNDELOJALITET

Å øke kundelojalitet er en viktig strategi for å oppnå bærekraftig vekst for din virksomhet

Vi sikrer din kundelojalitet

STYRK DIN MERKEVARE

En sterk merkevare er avgjørende for å bygge en solid tilstedeværelse i markedet for å tiltrekke nye kunder

Vi styrker din merkevare

Hva vi kan gjøre for deg - Oppnå bærekraftig vekst

Analyse og evaluering

Vi analysere din bedrifts nåværende tilstand, inkludert inntektsstrømmer, markedsposisjon, kundebase, konkurrenter og eksisterende vekststrategier for å få et klart bilde av utfordringene og mulighetene.

Strategisk planlegging

Basert på analysen utvikler vi strategier og handlingsplaner for å oppnå dine vekstmål. Dette kan inkludere utvikling av nye produkter eller tjenester, utvidelse til nye markeder, optimalisering av kundereiser, og mer.

Markedsføring og salg

Vi hjelper deg med å forbedre markedsføringsstrategier, identifisere effektive kanaler for å nå målgruppen, og utvikle salgsstrategier som øker inntektene. Vi hjelper deg også med å benytte digitale verktøy og teknologier for å effektivisere din markedsføring.

Kundeopplevelse og tilfredshet

Å forbedre kundeopplevelsen er ofte en nøkkel til vekst. Vi hjelper deg med å identifisere områder der kundeopplevelsen kan forbedres for både å øke kundelojalitet og gjenta kjøp.

Opplæring og implementering

Vi jobber tett med bedriftsledelsen og ansatte for å sikre at vekststrategiene blir effektivt implementert slik at bedriften når sine vekstmål, og vi bistår med å trene ansatte for å implementere de nye strategiene og endringene.

Oppfølging og evaluering

Vi følger opp for å evaluere resultatene og identifisere ytterligere muligheter for forbedring. Vi bruker dataanalyseverktøy for å overvåke resultatene av de implementerte strategiene og for å gjøre justeringer der det er nødvendig for å oppnå bedre resultater.

Kyuubi Creative - Vi øker dine salg og konverteringer

Selv om økning i salg og konvertering ofte krever både tålmodighet og kontinuerlig innsats, hjelper vi deg med å måle og analysere resultatene av innsatsen din for å finne ut hva som fungerer best for din virksomhet. Vi hjelper deg med å forså dine kunder og målgrupper, optimaliserer dine nettsider, søkemotoroptimalisering (SEO), optimalisere konverteringssider, implementerer e-handelsteknikker samt analyserer data.

Kyuubi Creative - Vi gir deg flere kunder!

Å få flere kunder er en sentral målsetning for mange bedrifter. Vi hjelper deg med å velge riktig strategi og implementering av denne for å oppnå flere kunder. Vi ser på målrettet markedsføring, referral-program, samarbeid og partnerskap, content marketing, sosiale medier, e-postmarkedsføring, annonsering samt nettverk og relasjoner. Vi hjelper deg med å utvide kundebasen og tiltrekke nye kunder gjennom markedsføring for et bredere publikum.

Kyuubi Creative - Vi øker kundelojalitet

Å øke kundelojalitet er en viktig strategi for å opprettholde eksisterende kunder og oppnå bærekraftig vekst for virksomheten din. Vi hjelper deg både med å identifisere og implementere lojalitetsskapende tiltak som kan bidra til at kundene velger din virksomhet fremfor konkurrentene.

Kyuubi Creative - Vi styrker din merkevare!

Å styrke din merkevare er avgjørende for å bygge en solid tilstedeværelse og synlighet i markedet og tiltrekke seg flere kunder. Vi hjelper deg med å styrke din merkevare for å skape tillit, lojalitet og gi deg en konkurransefordel.

Våre vekstkonsulenter

Bli kjent med våre lure rever

Vekstkonsulent / Chief Executive Officer
Vekstkonsulent / Chief Creative Officer
Relatert innhold

LES MER OM NETTSIDER OG DIGITAL TILSTEDEVÆRELSE

Vekstkonsulenter: Nøkkelen til Bærekraftig Forretningsvekst

Hvis du ønsker å vokse i dagens stadig skiftende forretningslandskap, er bærekraftig vekst en avgjørende målsetning. Å...
Bildet illustrerer kyuubi creative sin SLA - Service level agreement

SLA – KB Creative sin Service Level Agreement

Hensikten med en Service Level Agreement (heretter kalt SLA), er å gi en oversikt over forventninger og...

Øk Inntekt og Realiser Potensialet: En Guide til Målrettet Markedsføring og Effektiv Salgsprosess

For en bedrift er det avgjørende å øke inntekten for å realisere sitt fulle potensial. Dette kan...

TA KONTAKT FOR EN GRATIS ANALYSE ELLER EN UFORPLIKTENDE PRAT!

Vi tilbyr både gratis analyse og gjennomgang av nettsiden din, samt brainstorming og idémyldring! Vi elsker å snakke om- og realisere visjoner! Ta kontakt med oss i dag 🙂

+47 99 51 51 49

hei@kyuubi.no