Mockup av bekkelagshuset på diverse skjermer
KundeBekkelagshøgdas Samfunnshus
Prosjektdesign og oppsett av ny nettside med bookingløsning
Nettsidehttps://bekkelagshuset.no/
Prosjektomfangca. 100 000,-

Ny nettside med bookingløsning - Bekkelagshuset.no

På vegne av Bekkelagshuset har KB Creative designet og utviklet en ny nettside og implementert en ny og moderne bookingløsning med Vipps betalingsløsning. Systemet er enkelt, automatisert, profesjonelt og en moderne oppgradering fra det de operert med fra før. KB Creative står i tillegg for hosting og support.

Vi er meget godt fornøyde med KB Creative, og hjelpen vi har fått til å utvikle ny hjemmeside samt ny bookingløsning for Bækkelagshøgda Samfunnshus. Nettsiden ser profesjonell ut, og det nye bookingsystemet gjør hverdagen enklere for oss som jobber med det til daglig. Fra idefase til lansering har KBC vært profesjonelle og kommet med innspill for å gjøre produktet best mulig for våre kunder. De er svært fleksible og bistår på kort varsel hvis noe skulle oppstå. KB Creative har levert ett godt og brukervennlig produkt, i tillegg til bra service og support.

Bekkelagshuset-logo-footer@300x
Lise Moe
Økonomi- og administrasjonssjef

Bakgrunn / kundens utfordring

Bekkelagshuset er et samfunnshus på Bekkelaget, som er tilgjengelig for leie til diverse arrangementer. Kundens utfordring var at det eksisterende bookingsystemet ofte var utilgjengelig, siden hadde veldig mye nedetid, det var lite intuitiv bruker- og kjøpsreise for kunden, noe som resulterte i mange henvendelser og manuelt arbeid. Det var i tillegg stor usikkerhet rundt hvorvidt et rom var ledig for utleie eller ikke da systemet ikke automatisk reserverte dager som ble booket.

Trenger du hjelp til oppsett av ny nettside med bookingløsning?

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med alt du trenger av webdesign. webutvikling og nettsider

Logodesign

Bekkelagshuset hadde ikke en egen logo, men de brukte Bækkelaget sportsklubb (BSK) sin logo fordi de drifter bekkelagshuset. For å kunne utarbeide en egen designprofil var det nyttig å utarbeide en enkel, men elegant logo som bygde på BSK logoen, men som samtidig skilte den ut. På den måten fikk vi et utgangspunkt for designet av nettsiden i sin helhet. 

Design av bekkelagshuset.no

Da Bekkelagshuset ble ferdigstilt i 1964 ble det regnet som et av de fineste samfunnshusene i Oslo. Med dette som utgangspunkt utarbeidet KB Creative en designprofil med et mer eksklusivt preg enn det som var fra før. Med bruk av flotte detaljbilder fra fester og ulike arrangement, kombinert med en elegant grå, hvit og gull fargekombinasjon, har Bekkelagshuset fått seg et visuelt løft.
Brukerreiser har blitt utformet med utgangspunkt i at brukere er nye, og først vil finne ut av hvilke lokaler som er tilgjengelig.

Mockup av designet på bekkelagshuset på diverse sider

Ønsker du en nettside med bookingløsning?

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med alt innenfor grafisk design og konseptutvikling!
Mockup av bookingløsning på bekkelagshuset.no

Oppsett av bookingløsning

KB Creative har implementert en ny bookingløsning for Bekkelagshuset. Bookingsystemet skulle tilrettelegge for bruk av depositum og leie av lokaler på ulike tidspunkt på dagen (ved bruk av ulike kalendere som snakker sammen). WooCommerce gjorde det lett å implementere Vipps som helhetlig betalingsløsning på nett, slik at brukerreisen blir så optimal som mulig.

Key Features

Responsiv

Nettside og bookingløsning er tilpasset mobil, nettbrett og desktop. 

Kalenderoversikt

Full kalenderoversikt for kunder og admin over belegg. 

Direktebestillig og -betaling ved booking

Løsningen gjør det enkelt for kunder å se ledighet, bestille rom, velge tilleggstjenester og betale for alt med en gang. 

Synkroniserte kalendere

Alle rommene er synkronisert med kalendere som dekker hele huset. Som gjør at man ikke kan booke hele huset, hvis noen allerede har booket et eller flere rom. Samtidig har man sørget for at det ikke er mulig å booke enkeltrom i helgene. 

Depositum

Mulighet for å ha depositum på utvalgte kalendere.

Automatisk reservasjon av lokale ved bestilling

Lokaler blir reservert automatisk ved bestilling, også før admin har mulighet til å bekrefte bestillingen. Hindrer dobbelbooking, samtidig som man har fleksibilitet i håndtering av bestilling fra admin sin side.

Kvantumsrabatt

Mulighet for å håndtere rabatt ved bestilling av flere dager (20% for 2 dager, 25% for 3 dager og 30% for flere enn 3 dager)

Epostvarsler til Admin

Administrator blir varslet på epost ved nye bestillinger. Det gjør det lettere å være trygg på at man får med seg alle bestillinger. 

Why Us?

Virker dette prosjektet interessant?

Les mer om våre tjenester

WEBDESIGN, WEBUTVIKLING OG NETTSIDER

Trenger du en ny nettside? Vi hjelper deg med både webdesign og webutvikling.

Les mer

GRAFISK DESIGN OG MERKEVAREBYGGING

KB Creative hjelper deg med alt innen digital og grafisk design, merkevarebygging og visuell identitet!

Les mer

DIGITAL MARKEDSFØRING

Vi hjelper deg med det du trenger for å lykkes med din digitale markedsføring!

Les mer

DIGITAL KOMMUNIKASJON

Vi styrker din digitale tilstedeværelse med gode strategier og tydelig kommunikasjon!

Les mer

SEO

Vi hjelper deg med tips til søkemotoroptimalisering for at du skal bli synlig i google, Bing, Yahoo og andre søkemotorer.

Les mer
Relatert innhold

Les mer om nettsider og webdesign

Vekstkonsulenter: Nøkkelen til Bærekraftig Forretningsvekst

Hvis du ønsker å vokse i dagens stadig skiftende forretningslandskap, er bærekraftig vekst en avgjørende målsetning. Å...
Bildet illustrerer kyuubi creative sin SLA - Service level agreement

SLA – KB Creative sin Service Level Agreement

Hensikten med en Service Level Agreement (heretter kalt SLA), er å gi en oversikt over forventninger og...

Øk Inntekt og Realiser Potensialet: En Guide til Målrettet Markedsføring og Effektiv Salgsprosess

For en bedrift er det avgjørende å øke inntekten for å realisere sitt fulle potensial. Dette kan...